• SWScand
  • SWScand
  • SWScand
  • SWScand
  • SWScand
  • SWScand
  • SWScand
  • SWScand
Fettsugning Thailand, Bangkok, Phuket
Share

fettsugning


fettsugning banner


Pris för fettsugning i Thailand är betydligt lägre än de i Skandinavien där priser för plastikkirurgi överlag
är dyrare än de i Bangkok och Phuket. Fettsugning är en ganska okomplicerat förfarande så det pris vi erbjuder i Thailand gör att många väljer att komma hit för att genomgå sin fettsugning. Efter operationen kan man passa på att ta en avkopplande semester i Thailand emedans man återhämtar sig. Våra partner sjukhus som är specialiserade på detta förfarande är Bangkok Hospital, Bangkok Hospital Phuket,
Skin Hospital och Samitivej Hospital i Bangkok. 


Med åldern ansamlas oönskat fett hos många människor som trots med hjälp av aktiv träning och bantning inte blir av med problemet. Fettsugning är då ett enkelt och säkert ingrepp där man helt enkelt tar bort det överflödiga fettet.

Fettsugning kan utföras på armar, lår, bakdel, midja, ryggen, övre och nedre buk, kinder, haka, höft och hals. Flera områden på kroppen kan fettsugas under en operation beroende på mängden fett som ska avlägsnas samt kirurgens bedömning av patienten.

Den vanligaste metoden är med vätskeinjektion som utgörs av en medicinsk substans som injeceras i det fett som ska sugas ut för att underlätta själva fettsugandet och minskar blodförlusten. Vätskan hjälper också till med lokalbedövning av området och minskar risken för blåmärken efter ingreppet. Narkos används vanligtvis vid större ingrepp emedans mindre ingrepp endast kräver lokalbedövning. allt efter kirurgens bedömning.

dotted line

Kandidater för denna operation

• Personer med överflödigt fett på vissa områden av kroppen och som inte blir av 
  med problemet på ett naturligt sätt.
• God fysisk hälsa samt medvetenhet om de realistiska förväntningarna man kan ha 
  på operationen.

Det rekommenderas inte att göra fettsugning om man är väldigt överviktig utan att ha prövat bantning innan.


Risker och komplikationer

Normalt sätt är fettsugningförfarandet en beprövad metod med väldigt goda resultat överlag, men fettsugning som med alla andra ingrepp har sina risker för komplikationer och desto fler områden som ska
fettsugas desto större är riskerna. Riskerna kan utgöras av att blod eller fettproppar uppstår, infektioner, vätskeförlust, ovanligt långsam läkning och även brännskada från friktionen av fettsugningen.

Personer med hjärt-lung problem och diabetes samt de som redan utfört tidigare operation i området bör meddela kirurgen och oss på Siam wellness Skandinavien innan beslutet för operation tas, så att extra försiktighetsåtgärder kan vidtas.

fettsugning kan komma att kräva en natts sjukhusvistelse för varje område ingreppet utförs på. Operationen kan ta en till tre timmar.

Avhållsamhet av Tobak och alkohol två veckor innan operation och en tid efter, samt undvik intag av mediciner och vitaminer.

Återhämtning

Operationen kan orsaka viss ömhet, svullnader, en brännande känsla, samt temporär avdomning. Detta kan lindras med smärtstillande mediciner. För att undvika risken för blodproppar bör man börja röra på sig i fortast möjliga mån. Ibland är det nödvändigt att sätta in ett litet dränagerör under huden för att förebygga vätskeansamlingar i operationsområdet.

Efter operationen ordineras mediciner som antibiotika (mot infektioner) och smärtstillande. Återhämtningen tar normalt en vecka till två veckor beoende på patientens fysik. Kirurgen kommer även att ge en efter-konsultation avseende återhämtningen och läkningen, och det är därför viktigt att följa dessa rekomendationer för en snabbare och säkrare återhämtning.

Full återhämtning beräknas till ca: sex månader och det kan bli små ärrbildningar på operationsområdet men som kan vara ganska obetydliga. (skulle ärren förbli väl synliga så finns det operationer som kan åtgärda detta)

dotted line

Kontakta oss angående plastikkirurgi i Thailand så svarar vi inom 24 timmar.
*
Obligatorisk

Kontakt

Kontakta oss och få råd och svar angående behandlingar här i Thailand. 0

För att underlätta för oss att ge dig ett utförligare och snabbare besked om pris och behandlingstid
komplettera gärna med bifogade bilder av området
du vill behandla glöm inte att ange vem du är.
(Dessa bilder ses endast av ber
örd läkare och sparas ej)
Maila dessa bilder till vår kvinnliga
behandlings administration p
å: behandling@siamwellness.com

Type the characters you see in the picture below